GDPR

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů dle čl. 13 a 14 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) – dále jen „GDPR“

Tato stránka slouží k zajištění plné, transparentní a snadno přístupné informovanosti subjektů údajů o zpracování osobních údajů, vč. zvláštních kategorií osobních údajů, správcem těchto údajů v souladu se zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů.

1. Identifikační a kontaktní údaje správce osobních údajů

Název subjektu: Cheops, s.r.o.
IČO: 60202769
Adresa: Seydlerova 2451/8, Praha 5, 158 00
Telefonní číslo: +420 251 611 216
ID datové schránky: 7az2ik9
E-mailová adresa: obchod@cheops.cz

2. Rozsah zpracování – zpracovávané osobní údaje

Zpracováváme pouze ty osobní údaje, které od Vás získáme vyplněním na webu správce pro účely Vašeho pozdějšího kontaktování. Přitom se jedná o následující osobní údaje:
a) jméno, příjmení
b) emailová adresa
c) telefonní číslo 

3. Účely zpracování

Účely zpracování se rozumí důvody, proč Vaše osobní údaje zpracováváme. Vaše výše uvedené osobní údaje zpracováváme k následujícím účelům:
a) sjednání schůzky
b) zodpovězení dotazu
b) objednávka služeb
 
Vaše osobní údaje nezpracováváme za jinými účely. Nepoužíváme je k marketingu, ani nad nimi nejsou prováděny další operace zpracování.

4. Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje nepředáváme dál jiným zpracovatelům a správcům. V ojedinělých případech mohou být být předány osobám, které vykonávají činnost pro správce na základě smluvního vztahu. Všechny osoby, které mají možnost se s těmito Vašimi osobními údaji seznamovat, jsou ale rovněž zákonem zavázány k ochraně osobních údajů a povinné mlčenlivosti. Vaše osobní údaje nepředáváme do třetích zemí nebo mezinárodním organizacím.

5. Doba uchování

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po dobu nezbytnou pro naplnění účelu jejich zpracování. Jedná se o dobu, kdy lze rozumně očekávat uzavření smluvního vztahu, sjednání schůzky či požadovaného kontaktování správcem. Vaše osobní údaje jsou tak zpracovávány nejdéle po dobu 1 roku. 

6. Vaše práva

Máte právo na přístup ke svým osobním údajům. Pokud shledáte, že nejsou vedeny osobní údaje správně či jsou nepřesné, máte právo požádat o opravu svých osobních údajů. Rovněž máte právo na výmaz svých osobních údajů, kromě případů, kdy nám v tom brání právní povinnosti nebo pokud jsou splněny jiné výjimky. Dále máte právo žádat omezení zpracování, vznést námitku proti zpracování, a právo na přenositelnost údajů. Rovněž můžete podat stížnost u dozorového úřadu, pokud se domníváte, že zpracováním Vašich osobních údajů dochází k porušení právních předpisů o ochraně osobních údajů. Pro území ČR je dozorovým úřadem Úřad pro ochranu osobních údajů (www.uoou.cz). 

7. Způsob uplatnění práv

Uplatňovat svá práva související s ochranou osobních údajů můžete podáním žádosti adresované správci. Obsahem žádosti musí být vždy alespoň údaje žadatele uvedené výše (které jste vyplňovaly na webu správce) a specifikace uplatňovaných práv.
Pro podání žádosti máte několik možností. Abychom zabránili neoprávněnému přístupu třetích osob k Vašim osobním údajům, je každá z možností spojena s určitým způsobem ověření Vaší totožnosti.

Žádost můžete podat následovně: 
a) Písemně – Žádost opatřete svým úředně ověřeným podpisem, vložte do obálky nadepsané „Žádost dle GDPR“ a zašlete na adresu správce.
b) E-mailovou zprávou – Žádost opatřete svým zaručeným elektronickým podpisem a odešlete na e-mailovou adresu obchod@cheops.cz s předmětem „Žádost dle GDPR“.
c) Datovou zprávou – Žádost odešlete ze své datové schránky do datové schránky správce a do pole Věc uveďte „Žádost dle GDPR“.

8. Neposkytnutí osobních údajů

Nejste oprávněn své osobní údaje neposkytnout. V případě, že nám své údaje neposkytnete, nebudeme Vás moci kontaktovat.
***
Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit s jakýmkoliv dotazem, přáním či podnětem souvisejícím se zpracováním osobních údajů. Kontaktujte nás pomocí kontaktních údajů uvedených v úvodu.

9. Zásady používání souborů cookies

Tato webová stránka používá cookies. K personalizaci obsahu a reklam, poskytování funkcí sociálních
médií a analýze naší návštěvnosti využíváme soubory cookie. Informace o tom, jak náš web používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Partneři tyto údaje mohou zkombinovat s dalšími informacemi, které jste jim poskytli nebo které získali v důsledku toho, že používáte jejich služby.

Cookies jsou malé textové soubory, které mohou být používány webovými stránkami, aby učinily uživatelský zážitek více efektivní.

Zákon uvádí, že můžeme ukládat cookies na vašem zařízení, pokud jsou nezbytně nutné pro provoz této stránky. Pro všechny ostatní typy cookies potřebujeme vaše povolení.

Tato stránka používá různé typy cookies. Některé cookies jsou umístěny službami třetích stran, které se objevují na našich stránkách.

Kdykoliv můžete změnit nebo zrušit svůj souhlas prostřednictvím Vyjádření o souborech cookie na našich webových stránkách.

Zjistěte v našich zásadách ochrany osobních údajů více o tom, kdo jsme, jak nás můžete kontaktovat a jak zpracováváme vaše osobní údaje.

Uveďte prosím ID svého souhlasu a datum, kdy nás budete kontaktovat ohledně vašeho souhlasu.

Váš souhlas se týká následujících domén: www.cheops.cz.

 

Odesláním formuláře souhlasíte se zásadami zpracování osobních údajů.

Pole označená * jsou povinná.